بافت فرسوده

گره کور «سرشور» نیازمند تدبیر ویژه است
گاهی ساکنان سرشور به‌دلیل پارک خودرو‌های دیگران، نمی‌توانند حتی خودروشان را از در خانه بیرون بیاورند.حال و روز این محله و ساکنانش چندان خوب نیست.
بعد از پانزده سال "عامل"، زنده می‌شود؟
حدود ۱۴، ۱۵ سال پیش از شهرداری برای خرید خانه‌های قدیمی محله و مغازه‌های راسته خیابان آمدند، گفتند منازل شما قدیمی و فرسوده شده است.
کابوس زلزله در زمین‌های لرزان‌ حاشیه شهر مشهد!
محله‌های فرسوده و بافت‌های مسئله‌دار شهرهایمان در جریان ناهماهنگی‌ها و نبود تعامل بین‌بخشی، همچنان فرسوده‌تر می‌شوند.
سایه کوره آجرپزی هنوز بر سر کوچه دهیاری است
اهالی کوچه طالقانی ۲ مثل ساکنان کوچه‌های مجاور دلخورند از اینکه بین دو بافت شهری ساکن هستند، اما هنوز نام روستا را یدک می‌کشند. این معبر نزدیک کوره آجر‌پزی قرار دارد.
خطر زندگی در خانه‌های ناایمن بافت فرسوده مشهد
بیشتر منازل محله شهید قربانی را خانه‌های ریزدانه‌ای تشکیل می‌دهند که بدون هیچ گونه اصول و مقاوم‌سازی بین همان خانه‌های قدیمی بنا شده‌اند.
آپادانا از آبادی تا طرح بازسازی
بیشتر خانه‌های کوچه شهید صادقی2 یا همان آپادانا در طرح نوسازی بافت فرسوده آبکوه تخریب شده است و ساکنانش از محله رفته‌اند. قدمت کوچه آپادانا به بیش از 70سال پیش برمی‌گردد. سازمان بسیج ادارات و کارمندان در این کوچه قرار دارد.قدیمی‌هایی که ماندگار شده‌اند به‌خاطر می‌آورند که از اول تا آخر کوچه باغ تره بود و کارخانه قند آبکوه از همه جا دیده می‌شد.
خیابان طبرسی؛ ایده 92 ساله «اسدی» برای ارتباط شمال و جنوب حرم مطهر رضوی
طرح خیابان طبرسی برای نخستین‌بار در سال ۱۳۰۸ از سوی محمدولی‌خان اسدی نایب‌التولیه وقت آستان قدس در گفتگو با تقی‌زاده، استاندار خراسان، مطرح شد. آن زمان اسدی به تقی‌زاده طرح‌های خیابان‌کشی در اطراف حرم‌مطهر را داد تا آستانه را از بن‌بست درآورد. این طرح شامل کشیدن فلکه و خیابان جنوبی و شمالی بود. با موافقت تقی‌زاده او برای کشیدن این خیابان‌ها از محل بودجه آستانه برای رضاشاه نامه‌ای نوشت و در آن از اینکه بافت اطراف حرم نامناسب است و رفت‌وآمد در داخل حوزه حرم‌مطهر به سختی انجام می‌گیرد، گفت.