قالیباف

تابلو فرش ایران به روایت علی ذریه‌
استاد علی ذریه‌حبیب‌تبریزی از هفت‌سالگی شروع به بافت فرش کرده است. قالیچه منحصربه‌فرد «ایران» در طول و عرض ۱.۲۰ در ۹۵ سانتی‌متر از معروف ترین آثار هنری اوست.
نقش قالیبافی در تزئین حرم‌رضوی
هنر قالی‌بافی با همه فرازوفرود‌هایی که دید، تا دوره حکومت تیموریان بر خراسان، دوام پیدا کرد و در عصر شاهرخ تیموری، باتوجه‌به تقویت هنر و ارج نهادن به هنرمندان، رونق فراوان یافت.
بچه‌های «شهید‌بهشتی» هنرمندانی چیره‌دست هستند
بچه‌های «آسایشگاه معلولان ذهنی بی‌سرپرست شهید‌بهشتی» هنرمندانی هستند که در سکوت و خلوت، نقش هنر می‌زنند، از کارگاه ساقه‌کاری و تولید اسکاچ تا معرق و قالیباف ی.
گذر عمر پای دار قالی
رمضان‌علی ابراهیمی می‌گوید: همه‌چیز خوب پیش می‌رفت تا اینکه در دهه‌۸۰ راه صادرات فرش مسدود شد. دیگر کسی فرش نمی‌خرید. کارگرانم همه رفتند. مجبور شدم زمینی را که خریده بودم، بفروشم.
بافتنی‌های درمانگر
شیرین باقریان، دانشجوی دکتری و بافنده‌ای کاربلد است. او می‌گوید: گاهی در یکی‌دو ساعت همه لیف‌های پشمی و سایر محصولاتم به فروش می‌رسد و در کل احساس می‌کنم بازاریاب خوبی هستم.
پسرِ قالیباف، مهندس شد
حسین طلوع صادق‌زاده می‌گوید: کارگاه قالیباف ی پدرم در خانه بود و ما بچه‌ها باید همگی به او کمک می‌کردیم. من تا سال چهارم دبیرستان نصف روز قالیباف ی می‌کردم و نصف روز مدرسه بودم.
نیم قرن تلاش بی‌بی شاه‌حسینی برای تبدیل توس به مرکز قالی‌بافی
قرار‌گرفتن توس در‌زمره مراکز قالی‌بافی ایران، حاصل تلاش بی‌بی‌ربابه تقوی‌شاندیزی معروف به بی‌بی شاه حسینی و همسرش بوده است.