حسن غلامی از ۱۳ سالگی در نانوا یی کار کرده و حالا بعد از ۲۰ سال به نانوا یی با تجربه تبدیل شده است.
عباد دوستی ۴۵ سال دارد و نزدیک به ۲۵ سال است که در نانوا یی خیابان عبدالمطلب مشغول کار است. از نظر آقاعباد، تعهد مهمترین ویژگی نانوا هاست.
سیدحسین سیدخدادادی، متصدی خبازی شماره ۶۰۰ مشهد است. او اولین نانوا یی در منطقه سلمان یا همان محدوده پنجتن را زمانی که اطراف مغازهاش تنها زمینهای کشاورزی بوده، راهاندازی کرده است.
خانواده رضوی سبک زندگی روستایی را در شهر حفظ کردهاند. پدر خانواده کشاورز است و مادر خانواده صبح زود با دوشیدن شیر گاو و پخت نان، صبحانه اعضای خانواده را مهیا میکند.
نانوا یی هفتخان (واقعدر میدان هفتخان) اولین نانوا یی بولوار شاهنامه است که طرح کتابخانه سیار در آن اجرا شده است و بهگفته صاحبان نانوا یی اهالی از آن استقبال کردهاند.
تقاطع خیابان مطهری شمالی و بولوار عبدالمطلب در میان مردم به «چهارراه نانوا یی» معروف است. به جز این نیز نانوا ییهای این محله نزد مردم مشهد معروف است.
پخت نان در تنورهای گِلی از دیرباز سنت زنان ساکن محدوده منفصل توس است؛ نان گرمی که برکت سفرهشان بوده و علاوه بر تأمین قوتشان، پیشه بعضی دیگرشان نیز هست.