کفاش

واکس‌زن کهنه‌کار خیابان دانشگاه
سعید میرزایی با واکس‌زدن کفش‌ها با آدم‌ها رفیق می‌شود. او می‌گوید: اینجا هم که آمدم، شهرداری باز آمد سراغم. چند‌باری هم البته بساطم را کامل جمع کردند، ولی من باز هم ماندگار شدم.
حاج بابا، ۵۰ سال است که کار تعمیرات کفش را انجام می‌دهد
اهالی محله خاتم‌الانبیاء محمود حاج بابایی فلاح را «حاج‌بابا» صدا می‌کنند. او ۲۰ سالی می‌شود که با خانواده‌اش اینجا زندگی می‌کند و نیم قرن است که کار تعمیرات کفش را انجام می‌دهد.
قدیمی‌ترین فعال کیف و کفش مشهد
حاج عباس مرادی علیزاده یکی از قدیمی‌ترین فعالان صنعت کفش‌دوزی و کیف‌سازی چرم در مشهد است. او چندین‌سال در بازار رضا (ع) مشغول به‌کار بودن و با وجود فراز و فرود‌های بسیار، بیماری سرطان و شیمی‌درمانی که البته بهبود پیدا کردند، همچنان مشغول به فعالیت هستند. علاوه‌بر این، حاج آقا، یکی از قدیمی‌ترین خادمان حرم امام رضا (ع) است که حالا دیگر عمر خدمت‌شان از ۵۰ سال گذشته است.
گیوه‌چی کوی کاگران، هویت محله است
«علی‌اکبر صنوبری» هویت محله کوی کارگران است. کوک و درفشش، ۴۰ سال در این محله قدمت دارد. پیرمرد دیگر توان ندارد درفش در دست بگیرد، اما تمام محله، او را با دکه کوچک دومتری‌اش می‌شناسند.
بازار کفش عامل چطور پا گرفت؟
مغازه رضا قاسمی ابتدای یکی از کوچه‌های کفش‌فروشی عامل قرار دارد و نخستین مغازه‌ای بوده‌ است که با عرضه کفش‌های دست‌دوز چرم، پایه‌گذار بازار کفش عامل شد.
قصه زندگی سید کفاش و راز واکس صلواتی پنجشنبه‌ها
سید‌ کفاش مرد کم‌حرف و آرامی که سال‌هاست در اطراف حرم، بساط واکس صلواتی خود را پهن می‌کند و غبار از کفش زائران حضرتش می‌زداید.
روزگار وصله زدن کفش به سر رسیده
رسول اصغری سال‌ها است که با دستان پینه‌بسته‌اش کفاش ی می‌کند. حجره کوچک او در حاشیه بولوار آموزگار، زیر پله‌های یک منزل مسکونی است.