09 فروردین 1402
دمای مشهد: 13
ورود | ثبت نام
2-51

هفته گذشته جشنواره نقاشی ویژه کودکان محله مهرآباد برگزار شد. در این برنامه علاوه بر اینکه نونهالان محله مهرآباد در مسابقه نقاشی مشارکت داشتند غربالگری و بینایی‌سنجی نیز بر روی آن ها انجام شد.

 صبح چهارشنبه است. به مهدیه مهرآباد می‌رسم. برنامه آغاز شده است. از در کوچک سمت چپ وارد می‌شوم و کفش‌های کوچک و بزرگ زیادی می‌بینم که در جاکفشی یا روی زمین قرار دارند. وارد فضای داخلی بزرگ مهدیه می‌شوم. تعداد زیادی کودک خردسال دختر و پسر مشغول کشیدن نقاشی هستند. مادرها هم به ردیف کناره، به پشتی‌ها تکیه داده‌اند و حرف می‌زنند. انتهای مهدیه هم عده‌ای مشغول غربالگری بینایی کودکان هستند. بیرون سرد ولی اینجا بسیار گرم و پُر‌جنب و جوش است. در این برنامه قرار است چند هدف دنبال شود. کودکان دوستی و وحدت را آموزش ببینند، غربالگری بینایی‌سنجی انجام شود و در نهایت مادران و دختران هم از مشاوره‌های کارشناس کلانتری بانوان استفاده کنند.

 

جشنواره نقاشی کودکان محله

دفتر توسعه محله مهرآباد متولی برگزاری برنامه امروز است. لابه‌لای سرو صدای فراوان با محمد احمدی طایفه مدیر این دفتر درباره برنامه گفت و گو می‌کنم. او می‌گوید: برنامه امروز جشنواره نقاشی کودکان محله است که در کنارش غربالگری بینایی‌سنجی کودکان را هم داریم. قسمت‌های دیگری هم دارد. ابتدای برنامه مولودی‌خوانی داشتیم و در انتها نیز قسمتی باعنوان مشاوره کودک و والدین خواهیم داشت. مهرآباد ساکنان اهل تسنن زیادی دارد و ما از طریق این برنامه و مسابقه نقاشی بین کودکان قصد داریم بر مفهوم وحدت و دوستی در همین سنین پایین تأکید کنیم. مربی نقاشی هم از جوانان همین محله است. علاوه بر دفتر توسعه محله مهرآباد، سازمان بازآفرینی، شهرداری منطقه5، کلانتری بانوان و سازمان بهزیستی هم در اجرای این برنامه مشارکت می‌کنند. هدایای برنامه نیز توسط اداره فرهنگی شهرداری منطقه5 تأمین شده است.
سمانه گلچین، مربی نقاشی کودکان، است. او فتوگرافیک می‌خواند و از سال گذشته آموزش نقاشی بین کودکان محله را آغاز کرده است. در این برنامه 65کودک مقابل او نشسته‌اند و مشغول نقاشی هستند. او موضوع دوستی و حضرت محمد(ص) را اعلام کرده و کودکان سخت مشغول نقاشی کردن هستند.

مهرآباد ساکنان اهل تسنن زیادی دارد و ما از طریق این برنامه و مسابقه نقاشی بین کودکان قصد داریم بر مفهوم وحدت و دوستی در همین سنین پایین تأکید کنیم

 

غربالگری بینایی کودکان 3تا 6سال

سراغ میز غربالگری بینایی می‌روم. 2نفر از بین افرادی که قبلا ثبت‌نام کرده‌اند اسامی را می‌خوانند و یکی یکی کودکشان را می‌آورند. دستگاهی در دست کارشناس بینایی‌سنجی است و فرایند تست بسیار سریع است. خدیجه ضیایی، کارشناس مشاوره ژنتیک، است و در این طرح تست تنبلی چشم کودکان 3تا 6ساله را انجام می‌دهد. آن‌ها از طرف مجموعه مثبت زندگی بولوار میرزا کوچک خان که زیر نظر بهزیستی است اینجا آمده‌اند. او می‌گوید: این طرح هر ساله برای تمام کودکان چه ایرانی و چه مهاجران انجام می‌شود. این اقدام خیلی ضروری است و تنبلی چشم تا کمتر از 7سال درمان می‌شود.

 

فضای مهدیه در اختیار برنامه‌های فرهنگی محله است

نزدیک ظهر است و زمان برنامه رو به پایان می ‌رود. در قسمت انتهای فضای مهدیه مشاوره بانوان آغاز می‌شود و نماینده کلانتری بانوان نکات آموزشی و پیشگیری را به بانوان می‌گوید. سروان فاطمه برزگر، مشاور و مددکار کلانتری34 بانوان، است. او در حاشیه برنامه می‌گوید: یکی از وظایف واحد مشاوره کلانتری بحث آموزش همگانی است. ما در مساجد، مدارس و هر جایی که جمعی از بانوان باشند، حضور پیدا می‌کنیم و بحث آموزش، مشاوره و پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی را دنبال می‌کنیم. بیشتر موارد درباره استفاده صحیح از فضای مجازی و مهارت‌های زندگی است.
جواد کاووسی روابط عمومی مهدیه مهرآباد است. او می‌گوید: دفتر توسعه محله از ما خواست تا برنامه را در فضای سرپوشیده مهدیه برگزار کنند. به سبب اینکه این مجموعه بزرگ است و رعایت پروتکل‌های بهداشتی هم میسر می‌شود. نگاه مجموعه مهدیه مهرآباد این است که همه مجموعه‌ها و گروه‌های فعال مهرآباد که برنامه فرهنگی اجرا می‌کنند بیایند از این مجموعه استفاده کنند. ما همیشه فضا را در اختیارشان قرار می‌دهیم.
در انتهای برنامه به حدود 40نفر از کودکان که نقاشی خوبی کشیده‌اند جوایزی تعلق می‌گیرد و همراه مادرانشان مهدیه را با شادی ترک می‌کنند.

کد مطلب: 2873 1400/08/10 - 15:27
  شما این مطلب را پسندیده‌اید   شما و نفر دیگر این مطلب را پسندیده‌اند

ارسال نظر

نظر شما همان چراغی است که به ما در ادامه دادن درست مسیر کمک می‌کند، پس لطفا ما را از این روشنایی بی‌نصیب نگذارید. تمام نظرها منتشر خواهد شد مگر اینکه حاوی کلمات نامناسب و غیرقابل انتشار باشد.

کد امنیتی
برای جستجو Enter بزنید
برچسب‌های مرتبط: