کد خبر: ۱۴۷۰۵
۳۰ ارديبهشت ۱۴۰۵ - ۰۹:۰۰
فرصتی برای تفریح بی‌هزینه در فرهنگ‌سرای خانواده

فرصتی برای تفریح بی‌هزینه در فرهنگ‌سرای خانواده

دورهمی شاد برای خانواده‌ها در فرهنگ‌سرای خانواده بخش‌های متنوعی دارد که هم برای بزرگ‌تر‌ها و هم بچه‌ها در نظر گرفته شده است. برنامه‌ای که از دو هفته گذشته در فرهنگ‌سرای خانواده دوباره روشن شده است.

هر هفته پنجشنبه‌ها از ساعت ۹ تا ۱۳ دعوت هستید به فرهنگ‌سرای خانواده و ویژه برنامه خانوادگی «عصرانه فرهنگی». این برنامه رایگان برای خانواده‌ها بخش‌های متنوعی دارد که هم برای بزرگ‌تر‌ها و هم بچه‌ها در نظر گرفته شده است؛ از سالن بازی‌های مهیج تا اکران فیلم، استندآپ کمدی، کلاس نقاشی و برگزاری کارگاه مشاور خانواده برای ارتباطی گرم‌تر و بهتر. 

این دورهمی شاد از اسفند سال گذشته آغاز شد، اما با شروع جنگ تحمیلی سوم، اجرای آن چند‌هفته‌ای به حالت تعلیق درآمد تا اینکه دوباره چراغ این برنامه مهیج از دو هفته گذشته در فرهنگ‌سرای خانواده روشن شده است.

 

غنیمت تفریح رایگان

چند‌هفته‌ای است صبح پنجشنبه‌ها فرهنگ‌سرای خانواده جای سوزن‌انداختن ندارد. خانواده‌ها یکی‌یکی می‌آیند تا فرزندانشان برای دو‌سه‌ساعتی تفریح سالم، بدون استرس و رایگان داشته باشند.

این دورهمی شاد با استندآپ کمدی آغاز می‌شود. هر یکی‌دو دقیقه صدای دست و جیغ و هورای بچه‌ها بلند می‌شود و بعد هم با اکران انیمیشن «رؤیاشهر» ادامه پیدا می‌کند. بخش آموزش نقاشی، طرفداران بسیاری دارد و البته جوایز زیادی هم در این بخش به بچه‌ها اهدا می‌شود. این نقاشی‌ها موضوعات تربیتی مانند احترام به والدین، صداقت و راست‌گویی، مسئولیت‌پذیری بچه‌ها و... را دنبال می‌کند.

زهره سلطانی همراه فرزند پنج‌ساله‌اش از محله شاهد آمده و امروز مهمان فرهنگ‌سرای خانواده است. او معتقد است برگزاری رایگان این برنامه‌های شاد برای خانواده‌ها در این شرایط اقتصادی، غنیمت است.

زهره‌خانم می‌گوید: از ساعت ۹ تا ۱۳ اینجا بودیم و فرزندم، مهرداد، سرگرم شد، درحالی‌که یک‌ریال هم هزینه نکردیم. این روز‌ها یک‌بار رفت و برگشت به شهربازی‌ها، بیشتر ۲ میلیون‌تومان برای ما آب می‌خورد.

 

هم فال است و هم تماشا

برگزاری کلاس‌های مشاوره برای گرم‌تر‌شدن ارتباط بین زن و شوهر، بخش دیگری از این دورهمی شاد است. هما مرجانی و همسایه‌هایش از محله ایثارگران به فرهنگ‌سرای خانواده آمده‌اند؛ برای آنها این برنامه هم فال است و هم تماشا. هم بچه‌ها سرشان گرم می‌شود و هم بزرگ‌تر‌ها از کلاس‌های آموزشی استفاده می‌کنند.

هما‌خانم با بیان اینکه دوروبر خانه‌اش از این امکانات و مراکز فرهنگی پیدا نمی‌شود، می‌گوید: دو روز پیش بود که اطلاعیه برنامه را در کانال فرهنگ‌سرا در ایتا دیدم. راستش یکی‌دوبار دیگر هم در این برنامه شرکت کرده‌بودم، اما فکر می‌کردم که عصرانه فرهنگی دیگر برگزار نمی‌شود.

برگزاری رایگان این برنامه‌های شاد برای خانواده‌ها در این شرایط اقتصادی، غنیمت است

هما‌خانم موضوع برگزاری این برنامه را با همسایه‌هایش درمیان گذاشته است و همگی با هم در این دورهمی شاد شرکت کرده‌اند. از نظر او کلاسی که برای زوج‌های جوان گذاشته‌اند، خیلی خوب است؛ هم نحوه تربیت فرزند را آموزش می‌دهند و هم ارتباط بهتر با همسر.

مهشید باقری، همسایه هما‌خانم، ادامه حرف‌های دوستش را می‌گیرد و می‌گوید: راستش خیلی وقت بود که همسایه‌ها این‌طور دور هم جمع نشده بودیم. این برنامه فرصتی برای باهم بودن همسایه‌ها بود.

 

حضور هزار‌نفری مردم

مدیر فرهنگ‌سرای خانواده، اما از استقبال خوب شهروندان از عصرانه‌های فرهنگی می‌گوید. به گفته علی عباسی تاکنون چهار برنامه شاد و دورهمی دوستانه با عنوان «عصرانه فرهنگی» در این فرهنگ‌سرا برگزار شده است و بیش‌از هزارنفر از این برنامه استفاده کرده‌اند.

عباسی در پایان توضیح می‌دهد: خانواده‌ها برای حضور در این برنامه می‌توانند به کانال فرهنگ‌سرای خانواده در ایتا مراجعه و ازطریق لینک ثبت‌نام حضور خود را قطعی کنند. ارسال عدد یک به شماره ۳۰۰۰۱۹۶۴ دیگر راه حضور در عصرانه فرهنگی است.

 

* این گزارش چهارشنبه ۳۰ اردیبهشت‌ماه ۱۴۰۵ در شماره ۶۶۳ شهرآرامحله منطقه ۹ و ۱۰ چاپ شده است.

آوا و نمــــــای شهر
03:04
03:44
اینستاگرام