کد خبر: ۱۴۳۷۳
۱۷ فروردين ۱۴۰۵ - ۱۵:۰۰
سارا نریمانی مربی تیم فوتسال بانوان سیاه جامگان است

سارا نریمانی مربی تیم فوتسال بانوان سیاه جامگان است

تیم‌های سارا نریمانی مربی جوان تیم فوتسال سیاه‌جامگان طی دو سال حضورش در دنیای مربیگری موفق به کسب یک مقام قهرمانی و یک عنوان نایب‌قهرمانی شده است.

تیم‌های سارا نریمانی مربی جوان تیم فوتسال سیاه‌جامگان طی دو سال حضورش در دنیای مربیگری موفق به کسب یک مقام قهرمانی و یک عنوان نایب‌قهرمانی شده است. وی به طور اتفاقی وارد دنیای حرفه‌ای ورزش شده و به قول خودش حکایتش شنیدنی است. نریمانی در یک خانواده ورزشکار در محله طلاب مشهد بزرگ شده، خواهر کوچک‌ترش عضو تیم ملی فوتسال زیر ۱۶ سال است و برادرش در تیم هندبال مشهد بازی می‌کند.

خواهرم عضو تیم ملی هندبال است

«یک روز مربی ورزش مدرسه خواهرم به مرخصی می‌رود و مربی جدیدی به نام شجاعی برای مدتی بچه‌ها را که همیشه هندبال کار می‌کردند، فوتسال تمرین می‌دهد و این موضوع باعث می‌شود خواهرم سر از تیم‌ملی زیر ۱۶ سال در بیاورد و من هم کم‌کم به ورزش علاقه‌مند شوم. آشنایی من با خانم شجاعی مربی ورزش خواهرم باعث شروع دوران ورزشی‌ام شد و چون خودم در دانشگاه تربیت‌بدنی درس می‌خوانم باعث شد به سمت فوتسال کشیده شوم و مدرک مربیگری‌ام را از طریق دوره‌های مربیگری دانشگاه پیام‌نور بگیرم.»

 

اگر اسپانسر داشتیم به لیگ برتر می‌رفتیم

نریمانی تیم بسیار خوبی دارد که در مرحله شهری مسابقات محلات در رده سنی زیر ۲۰ سال در سال ۸۹ عنوان نایب‌قهرمانی و در سال ۹۰ نیز عنوان قهرمانی را کسب کرده است. همچنین تیم فوتسال سیاه‌جامگان در مسابقات آموزش‌وپرورش نیز در ناحیه ۱ عنوان قهرمانی را از آن خود کرده است. 

با آنکه هزینه‌های کمی داریم هیچ اسپانسری حاضر به حمایت از تیم نمی‌شود

وی در همین خصوص می‌گوید: «تیم ما خیلی قدرتمند است، نه به این خاطر که من مربی آن هستم بلکه همه این را می‌گویند. اگر ما اسپانسر خوبی داشته باشیم حتی می‌توانیم به لیگ برتر هم صعود کنیم. مشکل ما این است که از هیچ نظر تامین نمی‌شویم و با آنکه هزینه‌های کمی داریم هیچ اسپانسری حاضر به حمایت از تیم نمی‌شود. ما در مسابقاتی قهرمان شدیم که شاید به ظاهر اسمش محلات باشد، اما همه تیم‌های لیگ‌برتری، دسته یک در آن حضور دارند و حتی در چند تیم ملی‌پوش هم بازی می‌کند.»

 

خانم‌های ۵۰ یا ۶۰ ساله می‌آیند و بازی می‌کنند

مسابقات محلات از نظر نریمانی مربی جوان منطقه ۴ بسیار لازم است، چرا که هم باعث می‌شود مربیان استعداد‌ها را بشناسند و هم تیم‌ها کاملا آماده باشند. «این مسابقات در سطح محله خیلی باصفاست. چون خانم‌های ۵۰ یا ۶۰ ساله می‌آیند و بازی می‌کنند. این حضور آنها باعث شور و نشاط در بین سایرین می‌شود. اما در مرحله شهری وضع فرق می‌کند و همه به دنبال قهرمانی هستند و دیگر همه چیز حرفه‌ای است. به نظر من خیلی بهتر بود این مسابقات در دو سطح حرفه‌ای و غیرحرفه‌ای برگزار می‌شد تا در حق هیچ تیمی ظلم نشود. چرا که در بعضی رشته‌ها مثل فوتسال تکلیف قهرمانی از روز قرعه‌کشی مشخص است و بقیه تیم‌ها کمی بی‌انگیزه می‌شوند.»

نریمانی در رشته آمادگی جسمانی نیز مدرک مربیگری دارد و تا به حال در رشته دوومیدانی دو نفر از دونده‌هایش در مرحله مقدماتی قهرمانی شده‌اند. نریمانی در پایان صحبت‌هایش ضمن تشکر از حمایت‌های پدر و مادرش می‌گوید: «خواهرم خیلی در فعالیت‌های ورزشی‌ام موثر بود. اما من تشکر ویژه می‌کنم از خانم شجاعی که از من حمایت کرد و به من دلگرمی داد تا بتوانم مربیگری را شروع کنم و به موفقیت برسم.»

 

*این گزارش یکشنبه، ۲۸ خرداد ۹۱ در شماره ۹ شهرآرامحله منطقه ۴ چاپ شده است.

آوا و نمــــــای شهر
03:04
03:44
اینستاگرام